بروزرسانی: 20 آذر 1404
لیست انواع غذاهای ایرانی بیش از 480 غذا آموزش آشپزی آنلاین
لیست انواع غذاهای ایرانی بیش از 480 غذا آموزش آشپزی آنلاین
سپس سیب زمینی ها و پیازهای نگینی خرد شده را در تابه بریزید و آن ها را تفت دهید تا حسابی طلایی و ترد شوند. در ادامه، گوشت خرد شده، زردچوبه و فلفل را در تابه بریزید و آن ها را تفت دهید تا آب گوشت خشک شود و رنگ آن تغییر کند. لوبیا را در مرحله بعد در تابه بریزید و برای یک دقیقه تفت دهید.
- اگر به استان خوزستان سفر کردید، از غذاهای آن ها نوش جان کنید و لذت ببرید.
- محلی ها ابیانه را ویونا می خوانند که از دو واژه وی به معنی بید و ویانه یعنی بیدستان تشکیل می شود که بخاطر بیدستان بودن محل روستا در گذشته به آن اطلاق می شده است.
- این یک غذای کامل و سالم برای وعده های روزانه شماست و به عنوان برترین خورش ایرانی شناخته می شود.
- این غذا شباهت زیادی به جوجه کباب دارد، اما به دلیل داشتن چاشنی های متفاوت، بسیار خوشمزه تر از جوجه کباب است.
- برای کاله جوش زنجان سیب زمینی نگینی و گوجه خرد شده را به ترکیب کشک و نعناع اضافه کنید و اجازه دهید یک ربع بپزد تا کله جوش آماده خوردن شود.
سپس گوشت را در قابلمه بریزید و آن را به همراه پیاز تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. در مرحله بعد، ادویه، زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را به پیاز و گوشت بیفزایید و آن ها را خوب مخلوط کنید و تفت دهید تا بوی خامی ادویه و رب گرفته شود. مقداری آب جوش روی گوشت ها بریزید و درب قابلمه را ببندید تا گوشت روی حرارت ملایم گاز بپزد. در نهایت نیز یک قطعه پیاز و کمی نمک در سینی می گذارند و غذا را با نان می پوشانند تا سرد نشود.
لیست غذاهای ایرانی و غذاهای استان قم
برای خوشمزه تر شدن این نان از کنجد یا خشخاش نیز استفاده می کنند. طرز تهیه نان لواش در سراسر دنیا به شکل های متفاوتی انجام شده اما نان لواش اصیل و سنتی، بسیار نازک و نرم است. نان لواش با قرار گرفتن در معرض جریان هوا به سرعت خشک می شود. نان محلی لنگرود یکی دیگر از انواع نان ایرانی بوده که توسط بانوان زحمت کش این شهر طبخ شده و دارای طعم فوق العاده ای است. برای درست کردن این نان، ابتدا خمیر را آماده کرده و آن را با وردنه باز می کنند؛ سپس نان را بر روی ساج پهن کرده تا با حرارت زیر ساج پخته شود.
طرز تهیه یتیمچه
گیلانی ها برای ترشی غذا آب نارنج یا آب غوره استفاده می کنند و در انتها نیز یک تخم مرغ در آن می شکنند. خورشت ترش تره به همراه برنج کته و مخلفات دیگر مانند سیر، باقالی خام و ... در استان قم به علت شور بودن آب و برای از بین بردن املاح مضر آن از کلم قمری یا همان قنبید در غذاهایشان استفاده می کنند. آبگوشت قنبید یکی از غذاهای محلی استان قم است که از کلم قمری برای پختن آن استفاده می شود. همچنین در آبگوشت قنبید از گوشت گوسفندی، گندم پوست کنده، لوبیا سفید، رب، پیاز، پودر لیمو عمانی، نمک و زردچوبه هم استفاده می کنند.
بهترین رستوران های استان گلستان کدامند؟
اگر قرار باشد ماهی معروف کیش را بچشید چه بهتر که آن را در یکی از غذاهای خوش طعم محلی جزیره امتحان کنید. مضروبه دقیقاً از آن دست غذاهایی است که طعمش، سفرتان را کامل می کند. این غذا از ترکیب ماهی با سیر و سبزی های معطر تهیه می شود و می تواند هر انتظاری که شما از طعم اصیل غذاهای دریایی کیش دارید را برآورده کند. پیشنهاد می کنیم این غذا را در کنار بازدید از جاهای دیدنی کیش، در برنامه سفرتان بگذارید. قلیه ماهی از معروف ترین غذاهای سنتی جنوب کشور است که حتما نام آن را شنیده اید.