طرز تهیه سمبوسه به 4 روش مختلف مجله اسنپ فود
انتشار: مهر 02، 1400
بروزرسانی: 20 آذر 1404

طرز تهیه سمبوسه به 4 روش مختلف مجله اسنپ فود

طرز تهیه سمبوسه به 4 روش مختلف مجله اسنپ فود

خمیر سمبوسه را طبق روش گفته شده پهن کنید و به شکل چهارگوش ببرید. لایه ها را به شکل مثلث \u200fجمع کرده و با لبه ها را با انگشت فشار دهید تا هنگام سرخ کردن در روغن باز نشود. سیب زمینی پخته شده را پوست کنده،رنده نمایید و به مخلوط پیاز اضافه کنید. هویج و نخودفرنگی را بریزید و با گوشت کوب بکوبید تا خوب مخلوط گردند. و وسط هر خمیر بریده شده یک یا دو قاشق از مخلوط را ریخته و آن را صاف و هموار کنید.

  • در نهایت مشابه قبل مواد را درون نان پیچیده و درون روغن سرخ کنید.
  • با توجه به اینکه سمبوسه یک غذای فست فودی است و روغن زیادی در تهیه آن استفاده می شود ، بهتر است که کمتر مصرف شود.
  • بعد از اینکه پخته شد، پوست آنها را جدا کرده و خوب له می کنیم.
  • پس از اینکه کار پیچاندن سمبوسه ها به پایان رسید، یک ظرف گود مثل شیر داغ کن روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن می ریزیم که سمبوسه ها در روغن شناور باشد.
  • سمبوسه سیب زمینی در واقع نان لواش برش خورده است که با مخلوطی از گوشت، سبزیجات معطر، سیب زمینی و ادویه پر می شود.

برای مشاهده آموزش آشپزی جنوبی مرحله به مرحله طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی در ادامه با چی شی همراه باشید. برای طرز تهیه سمبوسه، ابتدا سیب زمینی ها را با پوست آبپز کنید. بعد از اینکه سیب زمینی ها را آماده کردید، به آن ها نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید.

برای سفارش مثلث های پر از سیب زمینی عجله کنید…

و دوم از ماهیتابه رژیمی برای سرخ کردن سمبوسه استفاده کنید. با این روش دیگر نیازی به ریختن زیاد روغن برای سرخ کردن سمبوسه نیست. برای درست کردن سمبوسه در فر، باید از چند دقیقه قبل فر را روشن کنید تا فضای داخلی آن کاملا گرم شود. درجه فر بستگی به نوع فر دارد، اما معمولا بین 200 تا 220 درجه سانتی گراد، دمای مناسبی است. حدود 5 تا 10 دقیقه زمان لازم است تا سمبوسه ها کاملا طلایی شوند. البته برای رنگ و لعاب بهتر می توانید از ترکیب روغن زیتون و زرده تخم مرغ به عنوان رومال سمبوسه ها استفاده کنید.

«سرویس مدرسه تپسی» دست خانواده ها را در پوست گردو گذاشت

حالا مخلوط پیاز داغ و سبزیجات را به پوره سیب زمینی اضافه می کنیم. سپس به مقدار دلخواه نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه و ادویه های دلخواه خود را اضافه می کنیم و مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در این مرحله مقداری از مواد سمبوسه را ابتدای نان لواش قرار می دهیم، سپس به صورت مثلث نان را جمع می کنیم و کنار می گذاریم.

فقط باید برای تهیه مواد میانی سمبوسه از فلفل سبز تند و فلفل دلمه ای استفاده کنید. برای این کار یک عدد فلفل دلمه ای سبز و یک عدد فلفل سبز تند را خرد کرده و به همراه پیاز و گوشت در ماهیتابه تفت دهید. البته همانطور می توانید گوشت چرخ کرده را به دلخواه از دستور حذف کنید. در نهایت مشابه قبل مواد را درون نان پیچیده و درون روغن سرخ کنید. می توانید سمبوسه بندری را با سس تند یا ترشی انبه سرو کنید.